Alles op het gebied van
koken in Nuenen
040-2913670
Berg 28a, Nuenen
Image Alt
Producten

Kado’s en relatiegeschenken

Kado’s en relatiegeschenken

Bij MIEKES KOOKGOED vind je kitchen lifestyle cadeaus voor elk budget. We staan garant voor leuke, exclusieve en unieke producten die niet alleen uw keuken opsieren maar vooral als cadeau leuk te ontvangen of te geven zijn. Kortom, het cadeau-adres waar je iets speciaals vindt om iemand in het zonnetje te zetten, of jezelf te verwennen.

Onze (Kerst)pakketten vallen altijd in de smaak

Bent u op zoek naar een verrassend en passend kerstpakket voor uw medewerkers? Dan zit u bij MIEKES KOOKGOED helemaal goed. Waar u uw medewerkers ook mee wilt verrassen: een origineel kerstcadeau, een traditioneel kerstpakket, een verrassend eindejaarsgeschenk of een geschenk naar keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment met heerlijke delicatessen en mooie geschenkartikelen. In overleg stellen wij een origineel pakket samen, passend bij uw ideeën en altijd sfeervol verpakt. Alles is mogelijk!

Creatieve ideeën voor uw relatiegeschenken

Ook voor luxe en originele relatiegeschenken bent u bij MIEKES KOOKGOED aan het juiste adres. In ons ruim assortiment (kerst) relatiegeschenken vindt u vast en zeker voldoende inspiratie om uw zakenpartners te laten genieten van gezellige en sfeervolle winterdagen. Wat dacht u een compleet pakket nuttig keukengereedschap?

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvende afspraak om de vele mogelijkheden door te nemen: 040-2913670 / info@miekeskookgoed.nl.

Overige producten

m