Alles op het gebied van
koken in Nuenen
040-2913670
Berg 28a, Nuenen
Image Alt
Producten

Messen

Messen

Persoonlijk advies

Een mes is gereedschap dat u elke dag gebruikt en dat goed in de hand moet liggen. Iedere hand is anders, daarom is ieder mes een persoonlijke keus. Bij MIEKES KOOKGOED krijgt u uitgebreide informatie en begeleiding, zodat u zeker met het juiste mes thuiskomt.

Scherp blijven

Kwaliteitsmessen zijn vlijmscherp als ze uit de fabriek komen. Ieder mes heeft een eigen slijphoek, afhankelijk van het soort staal en het soort mes. Zo heeft een japans kookmes een andere slijphoek dan een europees kookmes. Om uw mes in goede conditie te houden heeft u genoeg aan een aanzetstaal. We vertellen u er graag meer over. Ook laten we u graag de verschillende opbergproducten zien die uw messen beschermen tegen beschadiging.

Naast het onderhoud dat u zelf met uw aanzetstaal kunt verrichten, is het soms nodig om uw messen vakkundig te laten slijpen. Daarom kunt u gebruik maken van onze slijpservice. U kunt uw messen laten slijpen op de 1e dinsdag van de maand. Als u uw slijpwerk voor 12.00 uur bij ons inlevert, wordt het diezelfde dag nog geslepen.

Merken:

Bij MIEKES KOOKGOED kunt u terecht voor o.a. de volgende merken: Zwilling, Sabatier, Kyocera, Solinger, Homeij, Victorinox en Global. Staat uw merk er niet bij, neem dan contact met ons op want we kunnen vele messen voor u bestellen.

Overige producten

m